Naturen

Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at beskytte naturen, tage hensyn til klimabalancen og være miljøbevidste. Det gør vi med vores valg af produkter, som er baseret på naturligt forekommende ressourcer, fordi vi mener, det er vigtigt at agere så bæredygtigt som muligt.

I øvrigt tænker vi os om, når vi smider noget bort. Vi mener, det er nødvendigt at sortere og levere til genanvendelse eller up-cycling de ting, vi ikke selv har brug for længere. Vi undersøger altid, hvordan vi kan gøre det bedst. For eksempel bruger vi strøm fra Natur-Energi, hvis el 100% er produceret med vedvarende energikilder. Og vi går i genbrugsforretning, når vi skal anskaffe nye ting til forretningen.

Frihed

Vi vægter friheden til selv at bestemme over eget liv og levemåde.Såvel i det store perspektiv som i de små detaljer. Helt konkret handler det også om, at vi som neo feng shui konsulent eller som rådgivere af valg af maling og maleteknikker giver dig nogle gode råd med på vejen. Men du vælger helt selv om du følger dem, lader dig inspirere af dem, eller helt går i en anden retning. Det er dit valg, og det har vi respekt for..

Kærlighed

Kan en virksomhed have kærlighed som værdi? Ja, for os er det en selvfølge. Kærlighed er drivkraften, der giver livet mening. Vi har kærlighed til vores medmennesker og af kærlighed ønsker vi at alle mennesker trives og har det godt. Derfor er det så vigtigt, at de steder vi opholder os er sunde og bidrager til velvære.

Et godt indeklima er afgørende for trivsel. Læs mere om indeklima andre steder på siden. De fleste opholder sig indendørs det meste af tiden ca. 80-90% af tiden. Derfor er det yderst vigtigt, hvad det er for en luft rummene er fyldt af. Rum uden skadelige kemiske stoffer og med planter og frisk luft er gode at være i.

Ler påvirker indeklimaet i en positiv retning, og så har du også meget mere lyst og energi til at være kærlig og give plads til kærligheden.
Du yder mere og nyder mere.

Gavmildhed

Vi forærer ikke det hele væk. Men vi er gavmilde og deler gerne ud af vores viden og giver gerne råd og vejledning. Vi er altid parate til at tage en snak om dine muligheder, om hvordan du kan renovere og indrette din bolig med dine egne ønsker i fokus.

Vi er nogen elendige forhandlere. Vi vil SÅ gerne have, at du vælger at bruge vores maling, fordi den er så god for dit indeklima og dermed dit velbefindende.
Både når det gælder trivslen i dit eget hjem, men også i børnehaver, skoler og på arbejdspladser synes vi, det er vigtigt, at der er et sundt og behageligt indeklima.

Vi bliver kede af det, hvis du vælger den traditionelle maling, – Vi synes det er synd for de, der skal være i et rum, at de ikke får de super-kvaliteter med, som man får, når man har brugt vore naturlige malinger. Vi ville egentlig gerne forære det hele væk, men på den anden side prøver vi jo på at drive en forretning, – og så går det jo ikke. Malingen koster det den koster, til gengæld får du et fantastisk indeklima og alle de tips og råd som du gerne vil have til at male og renovere.

Selvudvikling

Vi synes det er vigtigt, at man gennem hele sit liv udvikler sig og lærer nye ting om sig selv og omverdenen. Man bør udvide sin horisont, være nysgerrig og lære nyt hele tiden. Man bør øge sin bevidsthed og finde frem til sammenhænge i tingene, intet er tilfældigt.

Når man vælger farver, udover bare at tage den hvide, er man bevidst eller ubevidst i gang med at træffe nogle helt nye valg for sig selv. Mange laver om på deres bolig for at prøve at gøre noget ved ubalancer, men de er ikke bevidste om hvad de vil.

Når du renoverer i rum i din bolig, vælger møbler, indretter og giver farver, er du i høj grad i gang med at forme nogen ting, som skal i ske i de rum i fremtiden. Med neo feng shui har du mulighed for at gøre dette mere bevidst. Jo mere omgivelserne støtter dig i det du har brug, des lettere vil den ønskede udvikling og dermed vejen være..

Har du en maleropgave vi skal løse?

Har du en opgave eller et projekt du drømmer om at få udført, vil vi gerne høre fra dig.