Skimmelfjerner

Skimmelfjerner anvendes til at afrense områder med skimmel.

Køb skimmelfjerner

Skimmelstop

Skimmelstop anvendes som en spærregrund efter at skimmelen er afrenset, og før ny maling.

Køb skimmelstop

Møbelvoks

VOLVOX møbelvoks er en farveløs, opvarmende voks til pleje af træoverflader, linoleum, kork, terracotta fliser og forskellige andre overflader. Møbelvoks er især velegnet til efterbehandling og vandafvisende beskyttelse af alle indendørs overflader, der er indlejret med VOLVOX hård olie.

Køb møbelvoks

Møbelpolitur

VOLVOX Möbelpolitur er et duftende plantekoncentrat til regelmæssig rengøring og pleje af olierede, voksede og forseglede træoverflader indendørs.

Køb møbelpolish

Teak olie

VOLVOX teakolie til pleje af havemøbler lavet af teak eller andet hårdttræ. Træets porer er ikke lukket, og træet kan trække vejret. Behandling med olie forbedrer vand- og vejrbestandighed. Det trænger dybt ned i træet.

Køb teakolie

Refresher

VOLVOX Refresher er en kombination af en hård voksolie og mild sæbe til pleje og regenerering af behandlede, farvede og beskadigede træsorter. Selv stærkt brugt parket i kontraktområdet, der er gråt, kan renoveres med Refresher. Med VOLVOX Refresher olieres de angrebne, grå og farvede områder tilbage, fyres op og opdateres. Efter buffering tørrer produktet op til en mat til silke blank finish.

Køb refresher

Har du en maleropgave vi skal løse?

Har du en opgave eller et projekt du drømmer om at få udført, vil vi gerne høre fra dig.