Om Leret

Naturlig ler indeholder en meget tæt molekylær struktur og form, og har nogle egenskaber, som gør at indeklimaet forbedres og luftfugtigheden stabiliseres. Leret gør dine vægge antistatiske, leret virker lugtabsorberende og luftrensende.

Lermalingen tørre mat op, og har et flot stofligt udseende.

Læs videre..

Vores produkter

Lermaling

Vores mest populære produkt er lermaling, fordi denne optimerer indeklimaet med sine fremragende fugtighedsregulerende egenskaber.

Køb lermaling

Lerstrukturmaling

Lerstrukturmaling forener alle fortrinene fra både lerpuds og lermaling i ét produkt. Lerstrukturmalingen leveres færdigrørt i spanden, og tilsætning af vand er ikke nødvendig.

Køb lerstrukturmaling

Lerstucco

Lerstucco er en indendørs dekorationsspartelmasse, som er beregnet til påføring af kyndige håndværkere eller kunstnere. Den er fri for opløsningsmidler og dauerelastischer.

Køb lerstucco

Ler/basis grunder

Lerbasis er en hvid opløsningsmiddelfri, elastisk væg- og dækgrunder med stærke kornpartikler til brug indendørs. Anvendes til vægge, der skal behandles med lerpuds.

Køb lerbasis

Ler-ædelpuds

Ler-ædelpuds er en fin, opløsningsmiddelfri, indfarvet lerpuds uden bindemiddel til brug på indendørs vægoverflader.

Køb ler-ædelpuds

Ler puds

Lerpuds er en naturligt farvet lerpuds uden opløsningsmidler, som anvendes på indendørs vægoverflader.

Køb lerpuds

Ler-fixering

Ler-fixering anvendes til vedhæftning af ler-ædelpuds eller andre pudstyper, og fx kridtholdige malinger. Herved opnås en god vedhæftende overflade.

Køb lerfixering

Lers formidable egenskaber

Mange steder i naturen findes negative ioner, og mennesker som lever tæt ved naturen er vant til at være omgivet af negative ioner. Normalt findes der i frisk landluft 2-4000 negative ioner pr.cm3. Desværre findes der i mange hjem med computere, elektriske apparater, elektriske ledninger og syntetiske plastikprodukter (som f.eks meget plastikmaling) produktion af positive ioner, som fører til at et gennemsnitligt hjem kun har omkring 600 negative ioner pr.cm3. I et kontor med computer uden vinduer kan der være 0 negative ioner.

Lad væggene ånde og få et bedre indeklima

Naturlig ler indeholder en utrolig tæt molekylær struktur og form, som har evnen til at producere negative ioner i forbindelse med vand. Selv den mindste smule fugt i indeklimaet får leret til at producere negative ioner til luften. Dette betyder at når dine vægge ånder eller der i indeklimaet er forandringer i luftfugtigheden skaber leret negative ioner, som i høj grad forbedrer indeklimaet.

Uforseglet lermaling

Ved at bruge uforseglet ler maling/ler puds som producerer negative ioner hjælper du ikke alene med at neutralisere den elektromagnetiske effekt skabt af computere, elektrisk udstyr og syntetisk plast, men du hjælper også med at fjerne statisk elektricitet fra væggene.

Væggene vil være rene og ikke tiltrække støv; så ved at anvende ler maling / ler puds hjælper du også med at rense luften for pollen og støv. De negative ioner som skabes af ler malingen / pudsen får partiklerne i luften til at klumpe sig sammen og bogstaveligt talt falde til gulvet, hvor de kan støvsuges op.

I tvivl om farven?

Den bedste måde at se farven på, er ved at afprøve den, hvor den skal bruges.
I vor egne 174 farver, kan du få 1.dl. testere,  som dækker ca 0,8 m2.

Har du en maleropgave vi skal løse?

Har du en opgave eller et projekt du drømmer om at få udført, vil vi gerne høre fra dig.