Omgivelserne påvirker os, uanset hvor vi er

Farver, indretning og rod er med til at bestemme, hvordan vi trives. Neo Feng Shui udspringer af den 4000 år gamle kinesiske indretningsfilosofi, Feng Shui, som giver et bud på, hvordan du indretter dig, med fokus på netop dine behov og ønsker. Neo Feng Shui er tilrettet den vestlige kultur og levevis.

Mange undervurderer omgivelsernes betydning og kan ikke forstå, hvorfor de bliver stressede, ikke når deres mål eller falder tilbage i de samme mønstre igen og igen. Hvis vi er bevidste om, hvad omgivelsernes påvirkning betyder, har vi en mulighed for at ændre på det, som ikke fungerer optimalt for os.

Bestil en konsultation

Dig og din familie i centrum

Du/din familie er i centrum, så der findes ikke kun én rigtig måde at gøre det på. Yderligere er der forskel på, hvor ofte man har lyst til eller brug for at revurdere og omrokere sin indretning og farvesætning. En snak om mulighederne ved hjælp af retningslinjerne i Neo Feng Shui bevidstgør dig om, hvor du kunne tænke dig at sætte ind.

Ved at arbejde med omgivelserne har du mulighed for at skabe en positiv og vedvarende forandringsproces. Men under alle omstændigheder er det også bare dejligt at få malet og frisket op, dér hvor man opholder sig.

Bestil en konsultation

Rådgivning med basis i Neo Feng Shui

Vi tilbyder rådgivning med basis i Neo Feng Shui med en moderne tilretning af den gamle filosofi med inddragelse af vores nutidige måde at leve og indrette os på. Neo Feng Shui tilfører ny energi.

Ved at bestille en konsultation får du en mulighed for at skabe en positiv og vedvarende forandringsproces.

Ved en konsultation får du :

  • En gennemgang af hele din bolig ud fra dine ønsker og behov.
  • Indsigt i de ni kraftfelter der er i din bolig ved hjælp af baguakortet, som blandt andet kan hjælpe dig med dine udfordringer og drømme og at sætte nye mål.
  • Rådgivning i brug af rum, indretning og farver.
  • Mulighed for at stille spørgsmål, evt. senere opfølgning.
Bestil en konsultation

Har du en maleropgave vi skal løse?

Har du en opgave eller et projekt du drømmer om at få udført, vil vi gerne høre fra dig.