Lermaling

Vores mest populære produkt kalder vi lermaling, fordi den består af et massivt indhold af lerpartikler. Ler optimerer indeklimaet med sine fremragende fugtighedsregulerende egenskaber.

Marmor

Marmor er en smuk natursten, der i pulveriseret form, indgår som et yderst slidstærkt materiale i naturlig maling. Marmormaling har ligesom lermaling en række fremragende egenskaber.

Farver

I lermalingen tilbyder vi en palet på 168 vidunderlige eksklusive design farvetoner. I vore andre malinger laver vi tilnærmelsesvis alle NCS Og RAL Koder

Facademaling

Vejrbestandig maling og kalkning, til både ude og indendørs brug

Træmaling

Flere forskellige typer af træværksmaling, som er dækkende, vejrbestandig, fleksibel og farvemættet.

Gulve

Flere forskellige produkter til behandling af gulve, herunder voks, lak, politur og sæbe.

Finsk masseovn

Vi samarbejder med murer, der bygger finske masseovne. En ovn designes i tæt samarbejde med dig, der ønsker en ovn.

Vedligeholdelse

Vi tilbyder også samarbejde med Cleaning Green, som har 20 års erfaring med producering af vaske- og rengøringsmidler til forbrugere som bekymre sig om miljøet.

Økologisk farvehandel

Er du på jagt efter en økologisk farvehandel i Vejle? Et bæredygtigt alternativ uden unødvendig kemi? Så er Fairpaint det rette sted for dig. Farvehandler Fairpaint i Vejle tilbyder et væld af økologiske produkter til maling af hjem og erhverv. Kvalitetsprodukter der, modsat almindelig maling, forbedrer indeklimaet nu og i fremtiden. Farverne er matte, men vaskbare. Fairpaint sælger også smukke, bæredygtige tapeter af mærket Juvita.

En farvehandler med grøn samvittighed

Farverhandler Fairpaint i Vejle sælger og maler kun økologisk maling. Kvalitetsprodukter som forbedrer indeklimaet. For selvom de fleste forbinder lugten af nymalede rum med en frisk start, kan kemien godt irritere luftvejene og kræve en del udluftning. Vælger du istedet at købe ler- eller marmormaling eller bæredygtig træ-maling, slipper du og dine nærmeste for de gener. Du får derudover en løsning, som vil forbedre indeklimaet fremadrettet. En smuk og holdbar løsning.

Fairpaint sælger bæredygtig maling fra de tyske producent Volvox og Auro, hvor man i mange år har produceret bæredygtig maling, hvis indhold både er miljømærket og indholdsdeklareret. Firmaet Volvox er kendte for deres ærlige og transparente tilgang til produkterne. Al den maling som forlader fabrikken er kontrolleret. En sikkerhed som gør at både kunder og forhandlere vælger Volvox igen og igen. Kvalitet og ordentlighed betaler sig.

Artikel om Fairpaint af Handyhand.dk: Link til artikel

Farvehandel i Vejle – det bæredygtige valg

Er du på jagt efter en økologisk farvehandel i Vejle? Et bæredygtigt alternativ uden unødvendig kemi? Så er Fairpaint det rette sted for dig. Farvehandler Fairpaint i Vejle tilbyder et væld af økologiske produkter til maling af hjem og erhverv. Kvalitetsprodukter der, modsat almindelig maling, forbedrer indeklimaet nu og i fremtiden. Farverne er matte, men vaskbare. Fairpaint sælger også smukke, bæredygtige tapeter af mærket Juvita.

Besøg farvehandel FairPaint i Vejle

Hos Fairpaint holder vi åbent, når du har brug for det. Du giver os bare et kald på 31 15 77 61, så finder vi et tidspunkt der passer dig godt – vi søger for at du bliver mødt med smil og den rådgivning, du har behov for. Foretrækker du at kigge forbi i åbningstiden, holder butikken åben hver fredag fra kl. 13-17 samt på lørdage fra kl. 10-13. Butikken fungerer også som værksted og showroom. Ønsker du derfor at se farverne “live”, pudser/maler vi gerne et stykke af væggen, så du kan se produktet ordentligt. Herved får du også et indblik i, hvordan produkterne skal påføres.

Uanset om du vælger at besøge os i åbningstiden, eller kigger forbi efter aftale, er der aldrig købstvang hos Farvehandler Fairpaint. Ønsker du blot at spørge ind til produkterne eller se dig omkring i butikken, er du altid mere end velkommen.

Centralt i Vejle

Farvehandlen Fairpaint ligger centralt i Vejle – tæt på Teknisk Skole og Handelsskolen. I forbindelse med besøg i butikken, kan du nemt parkere på butikkens egne P-pladser lige udenfor hoveddøren. Der er plads til alle typer køretøjer. Butikken er til gengæld ikke helt så stor.

Når du kommer ind i butikken, møder du enten Fairpaint’s ejer Kim eller hans praktikant. Begge er uddannede malere og kan derfor rådgive dig professionelt. Ønsker du vejledning i forhold til farvevalg, er det også en mulighed. Kim er uddannet NEO Feng Shui rådgiver og kan derfor give dig ekstra grundig vejledning i forhold til farvevalg. Hos Fairpaint handler det ikke kun om farverne rent visuelt, men også om hvilken effekt de forskellige farver har på os som mennesker. Du kan læse mere om NEO Feng Shui her.

Hvilke produkter kan du købe hos farvehandlen FairPaint i Vejle?

Hos Fairpaint kan du som skrevet købe naturlig maling af mærket Volvox. Vi forhandler både ler-maling, marmor-maling, facademaling, træ-maling, gulv-maling og lak samt bæredygtige rengøringsprodukter. Du kan få farverne i alle tænkelige farvenuancer. Den eneste måde hvorved Fairpaint’s maling adskiller sig, er på matheden. Bæredygtig maling er mat i overfladen. Det betyder imidlertid ikke at farverne ikke kan anvendes i vådrum, tværtimod. Marmormaling egner sig fx glimrende til vådrum.

Fairpaint’s maling har lidt større vægtfylde og er mere stoflig i teksturen end traditionel maling. Til gengæld dækker den meget bedre og renser luften i rummet. Malingens åndbare kvaliteter gør også, at farven holder sig smuk og frisk mange år fremadrettet. Der kan heller ikke gro skimmel på malingen.

Bæredygtig maling fra Fairpaint er ganske enkelt bedre end alm. kvalitetsmaling.

Hvorfor skal du købe maling hos FairPaint i Vejle?

Det skal du, fordi du derved både hjælper naturen og dit eget indeklima. Du får smukke farver og teksturer, helt uden at skade miljøet. Kvalitet og økologi for dig og dine nærmeste.

Ønsker du at bruge Fairpaint’s produkter i din virksomhed, er det også en virkelig god beslutning. Malingen nedsætter statisk elektricitet og giver et bedre indeklima for dine ansatte. Et valgt som herved kan nedsætte antallet af sygedage blandt dine ansatte. Vælger du de rette farver kan du ydermere øge deres produktivitet, for nogle farver giver ekstra meget liv og energi.

Ønsker du mere information om Fairpaint’s naturlige maling, eller vil du gerne besøge farvehandlen i Vejle, så kontakt endelig Fairpaint via mail eller på 31 15 77 61.

Tager vi ikke telefonen, er du velkommen til at lægge en besked. Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Har du en maleropgave vi skal løse?

Har du en opgave eller et projekt du drømmer om at få udført, vil vi gerne høre fra dig.