Undervisning/workshops

  • Vi deler meget gerne ud af vores viden om naturlig maling og bedre indeklima.
  • Vi holder workshops og ”en til en” undervisning i de forskellige maleteknikker.
  • Vi holder foredrag om Naturlig maling og Neo Feng Shui.

Kontakt os for at høre nærmere.

Miljøvenlig tapet

Fairpaint forhandler miljøvenlige tapeter fra Juvita. Tapeterne er recyclerbare og af høj kvalitet. Blandt de seneste kollektioner er en række håndtegnede H. C. Andersen-tapeter, med inspiration hentet i digterens unikke eventyr-univers.

Endvidere kan du finde eksempler på tapeter fra Versace. Modehuset Versace har for nylig lanceret en eksklusiv kollektion af tapeter, der fører den glamourøse stil fra modekollektionerne videre til boligen. Versace tapeterne spænder over klassisk og grafisk sort-hvid, feminine creme-farver og formfuldendte blomster til de klassiske italienske barokmønstre i guld og kongeblå.

Hent mere inspiration på www.juvita.dk

Besøg Fairpaint Butikken og se et udsnit af de smukke tapeter. Hvis du overvejer at renovere eller bygge nyt, kan en væg eller et rum med tapet være et spændende alternativ og supplement til naturlig maling. Vi rådgiver gerne om de mange forskellige muligheder.

Vi sælger også små stykker af de tapeter, vi allerede har i butikken. Hvis du for eksempel gerne vil tapetsere dit gamle dukkehus, eller er i gang med andre små, spændende projekter.

Partnerskaber

FairPaint er partner i iLiving, som har opført et spændende og nytænkende hus i Løkken. Huset er bygget af nye innovative materialer, og benyttes som demonstrations- og inspirationshus over for partnere og kunder.

Projektet er led i en bæredygtig husudvikling, som skal “balancere og integrere menneske, naturelementer og teknologier”. Partnerne vil i samarbejde med Aalborg Universitet undersøge sammenhænge mellem “integrerede bæredygtighedskomponenter”.

Læs mere om iLiving